BejelentésEmlőspark
állatok

MENÜ


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Kutyák

A Kutyák menüpontra kattintva megnézhetitek a frissítéseket pár kutyafajtáról. Képekell és információkkal. Készüljetek mert hamarosan több kutyafajta lesz felrakva és a Lovak menüpont is hamarosan frissül. Szóval lófajták is lesznek. Nézzétek meg. Jó olvasást. Védjük az állatokat!!

tovább >>


Állatok

Az Állatok menüre kattintva érdekességeket olvashatok. Tudnivalókat és olyan információkat amiket nem hallottatok az állatokról. Mindig frissítem és kiegészítem. Nézzétek meg. Köszönöm.

tovább >>


Állatok és adataik

Az állatok és adataik menüre kattintva információkat kaphatok egy-egy állatról. Szorgalmasan írom és kérlek ne haragudjatok amiért még nincs kész. Mindig rakok fel új állatokat és a régieket is kiegészítem és javítom. Megértéseteket köszönöm. Kérlek minnél többen nézzétek meg. Ha valami nem jó jelezzétek a hozzászólásoknál. Köszönöm.

tovább >>


Még szerkesztem

Remélem tetszik az oldal de még van mit javítanom rajta. Addig is nézzétek meg a meglévő cikkeket, szavazzatok, írjátok meg véleményeiteket a hozzászólásoknál, olvassátok a híreket. Az állatoknál érdekességeket találhattok és kiegészíeni a hozzászólásoknál lehet. Köszönöm hogy megnézitek.


Szavazás
Köszöntelek az oldalon!   


Puppy              Tudj meg mindent kedvenceidről.


    Szavazzatok, nézzétekmeg az oldalt és olvassátok el . Nézd a híreket hogy értesülj a legújabb dolgokról. Köszönjük a több mint 200 látogatónak.


  


Kb.5400 emlősfaj van a Földön. Szárazföldi és vízi élőhelyeken.


Kb. 12000 éve kezdtünk háziasítani állatokat de az emlősök többsége vadonban él.


Minden emlősnek van közös tulajdonsága. Legtöbbjük az élőhelyéhez alkalmazkodott.


Szavazás a lap alján !


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!